VrijwilligerswerkWij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen met het vredeswerk. Deze pagina is bedoeld om uit te leggen wat je in Nederland zou kunnen doen. Wil je je aansluiten bij een van de internationale teams? Kijk dan op de pagina word een CPT-er.

In Nederland richten wij ons op het vergroten van de algemene bekendheid van CPT en geweldloze alternatieven. Dit doen wij door het presentaties te geven en verschillende activiteiten te organiseren. Wij hebben zelf idee├źn over wat hiervoor zinvolle activiteiten zijn, maar wil je binnen deze doelen zelf graag iets organiseren dan doen en denken we graag met je mee. Op dit moment zijn we concreet op zoek naar:

Leden PR werkgroep
Als lid van deze werkgroep houd je je bezig met het nadenken over een brede marketingstrategie voor CPT. Welke groepen zouden interesse kunnen hebben die nu nog te weinig bereikt worden? Ook ben je onderdeel van de uitvoering van dat beleid. Denk aan het ontwerpen van flyers, posters en andere informatieproducten, ook op aanvraag van andere werkgroepen.

Leden BDS werkgroep
CPT onderschrijft de doelstellingen van de Palestijnse BDS-beweging. Wij werken eraan om in samenwerking met andere organisaties ook in Nederland acties te organiseren om de bekendheid van BDS te vergroten en concrete handvatten te bieden om daaraan bij te dragen. Als lid van deze werkgroep neem je deel aan overleggen tussen verschillende organisaties en doe je mee met de uitvoering van de (gezamenlijke) acties.

Facebook icon Twitter icon