CPT International – Training tot CPT’er

11/11/20
Sulaymaniyah, Koerdistan

Christian Peacemaker Teams (CPT) accepteert momenteel sollicitaties voor deelname aan de training tot CPT’er. Bouw mee aan partnerschappen om geweld en onderdrukking te transformeren.

De volgende training van het Peacemakers Corps wordt gehouden 12 november -11 december 2020 van in Sulaymaniyah in Iraaks Koerdistan. Deadline voor aanmelding is 15 juli 2020. Mogelijke vragen en de volledige aanvraag kun je sturen naar personnel@cpt.org.

Aanvragers moeten ten minste 21 jaar oud zijn en uiterlijk op 17 augustus een delegatie naar een van de programma’s of een stage hebben voltooid om in aanmerking te komen om deel te nemen aan het trainingsprogramma van 2020. Gekwalificeerde kandidaten kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de training die uitmondt in een gezamenlijke beslissing met CPT- medewerkers over lidmaatschap van het Peacemakers Corps. Getrainde Peacemakers Corps-leden komen in aanmerking om te solliciteren op openstaande posities in CPT-teams.

CPT bouwt partnerschappen om geweld en onderdrukking te transformeren in situaties van dodelijke conflicten over de gehele wereld. Wij verbinden ons aan werk en relaties die: 1) de aanwezigheid van geloof en spiritualiteit respecteren en weerspiegelen, 2) basisinitiatieven versterken, 3) structuren van dominantie in onderdrukking transformeren en 4) creatieve geweldloosheid en bevrijdende liefde belichamen.

CPT begrijpt dat geweld is geworteld in systeem van onderdrukkingstructuren. Wij zetten ons in voor het ongedaan maken van onderdrukking in ons eigen leven en in het beleid en de praktijken van onze organisatie.

 

CPT is een christelijk geori├źnteerde organisatie met een multi-religieus / spiritueel divers lidmaatschap. Wij zoeken capabele en verantwoordelijke personen die geworteld zijn in geloof/spiritualiteit, om als leden van teams voor geweldbeperking, die zijn opgeleid in gedisciplineerde geweldloosheid, te werken aan vrede. We hebben ons eraan verbonden om een Peacemaker Corps op te bouwen dat diversiteit weerspiegelt in bekwaamheid, leeftijd, klasse, etniciteit, genderidentiteit, taal, nationale afkomst, ras en seksuele geaardheid.

 Tags: ,

Facebook icon Twitter icon

Inschrijven nieuwsbrief

Reacties

Geef een reactie