[Persbericht] Irene van Setten nieuwe coördinator CPT-NL

01/01/17

Christian Peacemaker Teams – Nederland (CPT-NL) is zeer verheugd u haar nieuwe coördinator te kunnen voorstellen. Vanaf 1 januari 2017 is Irene van Setten de opvolger van Maarten van der Werf.

Irene van Setten is CPTér in hart en nieren. Ze heeft de CPT training gevolgd en is in Hebron, Palestina geweest. In Nederland zal Irene zich inzetten voor fondsenwerving, netwerken en delegaties formeren. Ook moderne media is haar ding. Irene is actief binnen de Europese poot van CPT, o.a. met fondswerving en juridisch getinte problemen. Irene is namelijk jurist. Verder is ze actief geweldloos actievoerder in Nijmegen en de rest van Nederland als het uitkomt.

We zijn Maarten van der Werf veel dank verschuldigd. Maarten van der Werf heeft CPT in Nederland op de kaart gezet en hoe. Er zijn steungemeentes, er zijn delegatieleden op pad geweest en CPT is bekend in vele lagen van de kerkelijke bevolking. CPT heeft zich binnen het Nederlandse vredeswerk een vaste plek veroverd. Maarten heel veel dank voor je enorme inzet.

Voor de bereikbaarheid van CPT – Nederland betekent dit dat de berichten die naar info [at] cpt-nl.org worden gestuurd niet meer bij Maarten, maar bij Irene terecht komen. Berichten specifiek bedoeld voor Maarten mogen worden gericht aan Maarten [at] cpt-nl.org.

We wensen Irene veel goede contacten zowel in de kerkelijke als de civiele samenleving en hopen onder haar leiding dat CPT nog meer bekendheid zal krijgen en nog meer mensen uitgestuurd zullen worden als CPTérs.

Annelies Klinefelter,

voorzitter CPT Nederland

Tags:

Facebook icon Twitter icon

Inschrijven nieuwsbrief

Reacties

Geef een reactie